N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Wasbakken en wastafels van natuursteen voor badkamer en toilet

U voelt zich als een vorst of vorstin in uw badkamer of toilet met de producten van Hasper Natuursteen. Al uw sanitair kunt u met natuursteen een zeer luxe uitstraling geven en tegelijkertijd een warme sfeer scheppen. Of u nu houdt van strak of nostalgisch, u kunt de stijl van uw sanitair kiezen die u wenst. Natuursteen is verkrijgbaar in vele soorten, afwerkingen en kleuren. Onze vakmensen maken er de mooiste objecten van.

Al uw sanitair of accessoires in natuursteen

Hasper Natuursteen heeft alles in huis om uw hele badkamer of toilet in natuursteen uit te laten voeren. U kunt kiezen voor grote oppervlakten of accessoires in natuursteen. Denk hierbij aan:

  • Wastafels en wasbakken
  • Douchevloer
  • Tegels
  • Plaatmateriaal tegen de wanden
  • Badomranding
  • Plancetjes

Er zijn legio mogelijkheden om uw sanitair met natuursteen de authentieke stijl te geven die bij u past.

Wasbakken en wastafels van natuursteen

Hasper Natuursteen heeft een ruim assortiment aan wastafels en wasbakken. Rond of vierkant, vast of als waskom, in verschillende soorten natuursteen. Wij hebben het allemaal in huis en maken het voor u op maat. Een designontwerp voor uw strakke of klassieke badkamer of toilet, uw sanitair zal met natuursteen altijd de uitstraling hebben die hoort bij uw persoonlijke smaak.

Het vakmanschap van Hasper Natuursteen

Hasper Natuursteen staat garant voor een perfect stuk vakmanschap. Uw badkamer of toilet van ontwerp tot eindproduct, voorzien van ons kundig advies, wij begeleiden indien gewenst uw gehele project. Wij werken samen met betrouwbare installateurs die het loodgieters en installatiewerk voor u kunnen uitvoeren. Komt u eens langs in onze showroom in Heteren, wij laten u graag vrijblijvend alle mogelijkheden zien. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag. Maak gerust vrijblijvend een afspraak.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!