N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Een keukenblad of aanrechtblad van natuursteen is altijd uniek

Een aanrechtblad of keukenblad van natuursteen geeft uw keuken een bijzonder aanzien. Variërend van stoer, chique tot landelijk of natuurlijk, natuursteen geeft uw keuken altijd een uniek karakter. Natuurstenen keukenbladen zijn duurzaam en in vele soorten afwerkingen en kleurstellingen verkrijgbaar. Een natuurstenen keukenblad ligt vaak jarenlang in uw keuken, is veelal krasbestendig en gaat dus lang mee. Bovendien, een natuurstenen keukenblad is altijd uniek.

Uw keukenblad van natuursteen is een persoonlijke keuze

Omdat uw keuken een plek in uw huis is waar u veel komt is het kiezen van de juiste soort steen voor uw keukenblad of aanrechtblad een heel persoonlijke keuze. Het keukenblad is bepalend voor het aanzien van de keuken en hoort naadloos aan te sluiten op de rest van het materiaal waarin uw keuken is uitgevoerd. Hasper Natuursteen adviseert u graag welke natuursteen en afwerking hierbij past.

De verschillende soorten en kleuren natuurstenen keukenbladen

Hasper Natuursteen Heteren heeft veel soorten natuursteen in het assortiment voor de vervaardiging van keukenbladen en aanrechtbladen. De soort natuursteen is bepalend voor de kleur en oppervlakte.
De verschillende soorten zijn:

  • Graniet
  • Marmer
  • Composiet
  • Belgisch hardsteen

Deze soorten natuursteen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk in het schoonmaken. Wel adviseert Hasper Natuursteen dat u uw keukenblad of aanrechtblad goed onderhoudt. Wij hebben een mooie range aan producten ter ondersteuning van het onderhoud van uw natuurstenen oppervlakten.

Hasper Natuursteen Heteren adviseert bij uw keuze

Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u vakkundig over welk keukenblad of aanrechtblad past in uw keuken. U zult versteld staan van de uitgebreide mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!