N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Een tafelblad van Hasper Natuursteen is altijd uniek

Met een tafelblad van natuursteen geeft u uw woonkamer, terras of kantoor een heel eigen karakter en aanzien. Door de vele diversiteit aan natuursteen is het mogelijk uw tafel perfect te laten passen binnen uw interieur. Of het nou modern of klassiek is. Van een tafelblad van natuursteen zult u nooit  eenzelfde exemplaar vinden. Uw tafel zal altijd uniek zijn.

Hasper Natuursteen Heteren maakt uw tafelblad op maat

U kunt uw tafelblad bij Hasper Natuursteen Heteren op maat laten maken. Een tafelblad van natuursteen in combinatie met hout, RVS of twee soorten steen, wij denken graag met u mee. Het tafelblad wordt bij ons, naar uw wens, op maat gemaakt. Wij maken tafelbladen voor uw:

  • tuintafel
  • keukentafel
  • salontafel
  • eettafel
  • vergadertafel
  • dressoir

voor een exclusief tafelblad moet u bij Hasper Natuursteen Heteren zijn.

Een tafelblad van natuursteen is duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een tafelblad van natuursteen is duurzaam en onderhoudsvriendelijk. In onze showroom in Heteren kunnen wij u een ruime keuze aan voorbeelden van natuurstenen tafelbladen laten zien. Maar u kunt ook uw eigen ontwerp aan ons voorleggen. Wij voorzien u graag van advies als het gaat om de juiste materiaalkeuze en afwerkingsmethode van uw tafelblad. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, uitsluitend op afspraak. Zo kan onze medewerker exclusief tijd voor u vrijmaken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!