N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Natuursteen vensterbank voor extra karakter

Vaak zijn de vensterbanken de sluitpost op de nieuwbouw of verbouwplannen. En dat is jammer, want vensterbanken zijn toch de puntjes op de i in uw interieur. Vooral een natuursteen vensterbank geeft extra karakter, is duurzaam en kan door Hasper Natuursteen Heteren worden gemaakt van de soort natuursteen die u wilt en in de kleur die u wenst.

Uw natuurstenen vensterbank op maat

Bij Hasper Natuursteen Heteren kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan marmers en granietsoorten voor uw natuurstenen vensterbank. Zodat er voor elk wat wils is. Voor oude situaties kunnen wij u advies geven en komen wij desgewenst inmeten. Wij kunnen uw oude vensterbanken demonteren. Dan leggen wij de nieuwe natuurstenen vensterbank over de oude vensterbank, zodat u deze niet meer ziet.

De voordelen van een natuursteen vensterbank

Vijf redenen om te kiezen voor een natuursteen vensterbank:

  • Duurzaamheid
  • Zorgt voor een interieur naar eigen smaak
  • Waterbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • Groot assortiment

En denkt u eens aan de andere accenten die u kunt afwerken met dezelfde soort natuursteen als uw vensterbank, voor een mooi harmonieus interieur.

De vele mogelijkheden bij Hasper Natuursteen Heteren

Er zijn legio mogelijkheden om de door u gewenste natuurstenen vensterbank te monteren in uw interieur. In onze werkplaats zorgen wij voor de juiste afwerking, glanzend, mat of gezoet en maken wij uw vensterbank perfect op maat. Komt u eens langs in onze showroom in Heteren en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag 

Bestel direct online

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!