N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

De stijlvolle gevelbekleding van Hasper Natuursteen

 

Als u uw pand een bijzondere of eigentijdse uitstraling wilt geven, dan is gevelbekleding van natuursteen een unieke oplossing. Hasper Natuursteen levert een breed assortiment aan gevelbekleding in verschillende soorten natuursteen met vele kleuren en afwerkingen. Zo geeft u uw pand de stijl die u wilt uitstralen. Ideaal voor bedrijven die een statement willen maken, of voor particulieren die houden van apart met klasse.

Maatwerk in natuursteen gevelbekleding

Bij Hasper Natuursteen Heteren staan wij garant voor professionele advisering, deskundige verwerking en zorgvuldige projectbegeleiding. Door onze jarenlange ervaring met gevelbekleding zijn wij in staat perfect maatwerk te leveren. Of het nu gaat om natuursteen in grote hoeveelheden of om een klein project, uw gevel krijgt de uitstraling krijgt die u wenst. Onze specialisten dienen u graag van advies.

Natuursteen muurafdekkers of afdekplaten

Om de omgeving van uw pand helemaal af te maken levert Hasper Natuursteen ook muurafdekkers. Muurafdekkers worden veel gebruikt voor het afdekken van:

  • tuinmuren
  • borstweringen
  • kopgevels
  • trapgevels

Natuursteen muurafdekkers hebben veelal een waterafkerende werking. Onze natuursteen afdekplaten zijn de finishing touch als het gaat om de afwerking rondom uw pand.

De diversiteit van natuursteen voor uw gevelbekleding en muurafdekkers

De meeste natuursteen soorten kunt u zonder problemen buiten gebruiken voor uw gevelbekleding en als muurafdekkers. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Hasper Natuursteen kan u adviseren in de juiste keuze. Komt u eens langs in onze showroom in Heteren, u kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij tonen u graag alle mogelijkheden die Hasper Natuursteen buiten voor u kan betekenen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!