N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

In stijl met een natuurstenen trap van Hasper Natuursteen Heteren

Een trap van natuursteen zorgt voor stijl in uw hal of bij de ingang van uw pand. De trap kan geheel van natuursteen zijn gemaakt. Maar het is ook mogelijk deze natuurstenen trap te combineren met hout, metaal of misschien zelfs beton. Wat u wenst en welke stijl u ook wilt, bij Hasper Natuursteen Heteren helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Een natuurstenen trap is slijtvast en duurzaam

Een groot voordeel van een natuurstenen trap is dat deze slijtvast en duurzaam is. Ideaal, omdat een trap veel wordt gebruikt. Daarom zie je een natuurstenen trap vaak in druk bezochte gebouwen. Maar natuurlijk ook bij u thuis, is een trap van natuursteen een unieke blikvanger. De voordelen van een natuurstenen trap:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Water- en weerbestendig
  • Een waardevermeerdering van uw pand
  • Duurzaam en slijtvast

Ook voor uw natuurstenen stoepplaat naar Hasper Natuursteen

Bij Hasper Natuursteen Heteren kunt u ook terecht voor een natuurstenen stoepplaat. U kunt de entree van uw huis, winkel of bedrijf een eigenĀ uitstraling geven met een stoepplaat van natuursteen. U kunt de stoepplaat laten decoreren met een afbeelding, de naam van uw pand of misschien uw familienaam. Wij verzorgen uw wensen vanuit onze eigen werkplaats. Indien gewenst helpen wij u met het maken van het juiste ontwerp voor uw stoepplaat.

Voor elk pand de juiste natuurstenen trap of stoepplaat

Welke stijl u ook zoekt, er is altijd een trap of natuurstenen stoepplaat te maken die past bij de uitstraling van uw pand of huis. Bij Hasper Natuursteen krijgt u professioneel advies, deskundige verwerking en indien gewenst zorgvuldige begeleiding bij uw hele project. Wij leveren uw natuurstenen trap of natuurstenen stoepplaat op maat uit onze eigen werkplaats. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Heteren. U kunt van maandag tot vrijdag bij ons terecht.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!