N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

De natuurlijke uitstraling van natuursteen voor uw tuin of terras

Als u ergens een natuurlijke uitstraling en sfeer wilt creëren, dan is het wel in uw tuin of terras. Daar kan natuursteen van Hasper Natuursteen Heteren aan bijdragen. Denkt u aan vijverranden, borders, terrassen, plantenbakken of zelfs een barbecue, alles is uitvoerbaar in natuursteen. Welke stijl u ook wilt en welke soort natuursteen u ook zoekt. Wij denken met u mee en zorgen voor de perfecte harmonie in uw tuin.

Oneindige natuurstenen oplossingen voor uw tuin of terras

Uw tuin is bij uitstek de plek waar u wilt ontspannen en genieten. Met de mooie uitvoering in natuursteen weet u zich in uw tuin en op uw terras omringd met uw persoonlijke smaak. Daarbij heeft u er ook weinig onderhoud aan. Uw tuinaccessoires uitgevoerd in natuursteen maakt uw tuin of terras helemaal af.  Omdat de mogelijkheden met natuursteen oneindig zijn kunt u bijna alles wat u wilt, laten uitvoeren in natuursteen.

De voordelen van uw tuin of terras in natuursteen

Natuursteen is op enkele uitzonderingen na bij uitstek geschikt voor gebruik in uw tuin. Leisteen, basalt, hardsteen en graniet zijn de soorten natuursteen die het meest worden gebruikt in de tuin of op het terras. Enkele voordelen van natuursteen in uw buitenruimte:

  • Weerbestendig
  • Duurzaam
  • Makkelijk in onderhoud
  • Aan elke stijl aanpasbaar
  • Exclusiviteit

Alles voor een fraaie, natuurlijke tuin in natuursteen vindt u bij Hasper Natuursteen Heteren.

Hasper Natuursteen Heteren adviseert en levert

Wij komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en u te adviseren welke toepassingen met natuursteen in uw tuin mogelijk zijn. Indien gewenst begeleiden wij het gehele traject van tuinontwerp tot aflevering. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Heteren en de schoonheid van natuursteen zelf ontdekken. Wij zijn geopend op afspraak van maandag tot vrijdag.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!