N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Een natuurstenen trap voor ieder project

Een mooie stenen trap voor het huis, een hal met een prachtige glanzende trap: niets straalt zoveel luxe en klasse uit als een fraaie natuursteen trap. Met de ruime keuze aan natuursteen en de trappen die wij op maat bij u plaatsen, bent u bij Hasper Natuursteen altijd aan het goede adres. Uw huis of pand kan net zo’n mooie trap krijgen als u maar kunt bedenken, want geen enkel project is voor ons te moeilijk. Heeft u zelf geen idee of en hoe een natuurstenen trap in uw pand kan worden gerealiseerd, dan helpen wij u graag.

Verschillende soorten natuursteen

Wanneer u zich oriƫnteert op natuursteen trappen, vraagt u zich misschien af welke mogelijkheden er zijn qua steensoorten. Trappen worden immers veel belopen en vereisen het gebruik van slijtvaste steensoorten. Voor trappen zijn graniet, Belgisch hardsteen, marmer en leisteen zeer geschikt.

Graniet is een harde soort natuursteen, een stollingsgesteente, die vorstvrij en slijtvast is. Dit maakt graniet een ideale steensoort die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Belgisch hardsteen, of ook wel blauwe hardsteen, is een steensoort die al eeuwenlang wordt toegepast in kathedralen en kerken.
Marmer is een harde steensoort met mooie nerven die bij de meeste mensen wel bekend is en veel gebruikt wordt in huiskamers, keukens, badkamers en zelfs voor buitengebruik zeer geschikt is. Leisteen, tot slot, is een breuksteen die zeer geschikt is voor vloeren of bordessen. Deze soort natuursteen heeft van nature een ruw oppervlak en is daarom erg geschikt voor buitengebruik.

Bestaande en nieuwe trappen

Uw nieuwe natuurstenen trap kan een volledig nieuwe trap zijn, of kan een aankleding zijn van een bestaande trap. In het eerste geval zorgen wij er natuurlijk voor dat uw nieuwe trap helemaal gaat passen in de ruimte van uw wens, of aan de buitenkant van uw pand.
Ook is het mogelijk om een bestaande trap aan te kleden met natuursteen. Wanneer er al een trap aanwezig die sterk genoeg is om de stenen bekleding te dragen, is het voor ons geen probleem om deze trap te bekleden met natuursteen.
Daarnaast maakt het voor ons niet uit welke soort trap u in gedachten heeft: een wenteltrap, een rechte trap, een bordestrap, een trap aan de buitenkant van uw pand, wij plaatsen elke soort trap die u wenst.

Een veilige trap

Natuursteen kan zeer glad zijn en dat is voor een trap natuurlijk niet veilig. Wij raden daarom altijd aan om te kiezen voor een ruwe afwerking voor in elk geval de bovenkant van de traptreden. Zo worden slip- en valpartijen voorkomen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!