N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Maatwerk uit eigen werkplaats

Hasper Natuursteen heeft een eigen werkplaats waar de natuursteen door onze vakmensen wordt bewerkt tot het door u gewenste product. Hier kunnen wij alle mogelijk verplaatsbare objecten voor u behandelen. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren of op maat maken van de producten. Ook kunnen wij randen en vlaktes van de natuursteen op vele mogelijke manieren bewerken.

Enkele voorbeelden zijn:

• Hoogglans
• Gezoet (matglans)
• Anti-slip profielen
• Getrommeld (ruwe randen, klassieke uitstraling)
• Gepolijst (glanzend)
• Satinado (verouderd)

Het assortiment van Hasper Natuursteen

Door onze jarenlange ervaring met het werken met natuursteen zijn wij in staat om het beste uit ons assortiment naar boven te halen. Wij leveren onder meer de volgende soorten natuursteen:

• Graniet
• Marmer en kalksteen
• Leisteen
• Kwartsiet

Daarnaast onderscheidt Hasper Natuursteen het echte Belgisch hardsteen apart van de groep marmer en kalksteen.

Graniet, leisteen en kwartsiet

Graniet is een harde soort natuursteen die vorstvrij en slijtvast is. Graniet bevat geen kalk en is daarom bestand tegen zuren. Granieten zijn breed toepasbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Graniet wordt bijvoorbeeld gebruikt in aanrechtbladen, tafels, badkamers, vloeren.

Leisteen en kwartsiet zijn breukstenen die op hun beurt zeer geschikt zijn voor vloeren of bordessen. Deze soorten natuursteen hebben van nature een ruw (anti-slip) oppervlak.

Marmer en kalksteen

Marmers en kalkstenen onderscheiden zich door de warme kleuren waarin deze te verkrijgen zijn. Ideaal voor in het interieur. Maar sommige marmers zijn ook buiten toepasbaar door hun vorstbestendigheid. Voor gebruik kunt u denken aan vensterbanken, vloeren, in de badkamer of toilet en als lambrisering.

Grieks marmer

Apart van de andere marmers noemen we de Griekse marmers omdat Hasper Natuursteen een eigen import vanuit Griekenland heeft. Grieks marmer is veelzijdig toepasbaar en in verschillende kleuren te krijgen. Kreta Grijs is één van de beste marmer soorten ter wereld met een frisse as-grijze kleur. Ons Grieks natuursteen is in tegel en maatwerk te krijgen.

Belgisch Hardsteen

Hasper Natuursteen haalt zijn Belgisch hardsteen direct uit de groeve in België. Belgisch hardsteen is een veelzijdig toepasbaar product, zowel buiten als binnen. Het is een van oudsher bekende steen die vroeger in kerken en kathedralen gebruikt werd. Door de vele bewerkingsmogelijkheden krijgt Belgisch hardsteen zijn eigen unieke uitstraling. Belgisch hardsteen is ook zeer vriendelijk in onderhoud. Als er een steen leeft, is het Belgisch hardsteen.

Composiet

Composiet is geen natuursteen maar een kunststeen. We kunnen kwartscomposiet en marmercomposiet noemen. Kwartscomposiet bestaat uit harsen en graniet- of kwartsgranulaten. Marmercomposiet uit harsen met marmergranulaat.

Kom kijken bij Hasper Natuursteen in Heteren

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij Hasper Natuursteen legio. En dan kunnen wij u op onze website nog niet alles laten zien en vertellen. Daarom bent u van harte uitgenodigd om vrijblijvend naar onze showroom en werkplaats in Heteren te komen. Wij laten u graag zien welke kwaliteiten Hasper Natuursteen naar boven haalt in dit prachtige, natuurlijke product. Maakt u gerust een afspraak, wij zijn open van maandag tot en met vrijdag.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!