Hasper Natuursteen is gesloten wegens vakantie van 29 juli tot en met 9 augustus 2024.

Oneindige mogelijkheden met natuursteen voor binnen

Klassiek en elegant, stoer en robuust, of misschien juist landelijk. Voor welke keuze je ook gaat, er is een soort natuursteen die past binnen het interieur van jouw huis, bedrijf of andere binnenruimtes. De veelzijdigheid van natuursteen zorgt ervoor dat ieder project precies naar jouw wensen kan worden uitgevoerd.

Wij maken het project altijd precies voor jou op maat, zodat het precies in jouw interieur past. Geen project is ons te gek en ook met bijvoorbeeld dat ene gekke hoekje waar normaal niks in past, weten wij wel raad. Met natuursteen voor binnen krijgt jouw interieur een echte upgrade.

Natuursteen trappen

Een mooie natuurstenen trap straalt niet alleen luxe uit, maar is ook nog eens heel duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wanneer je een trap hebt die veel belopen wordt, dan is natuursteen een uitstekende keuze: een natuurstenen trap is niet alleen zeer slijtvast, maar ook nog onderhoudsarm.

In zo goed als ieder pand kan een natuurstenen trap gerealiseerd worden. Wij zorgen er simpelweg voor dat de ruimte goed wordt opgemeten en vervolgens wordt de trap op maat gemaakt in onze werkplaats. De trap kan vervolgens zonder problemen in de gewenste ruimte worden geplaatst. Ook het aankleden van een bestaande trap is bij ons een optie, als de trap tenminste sterk genoeg is om de stenen bekleding te kunnen dragen.

Omdat trappen doorgaans veel belopen worden, worden vooral harde steensoorten gebruikt voor trappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld graniet, Belgisch hardsteen en marmer. Ook raden wij voor een veilige trap altijd aan om te kiezen voor een grove afwerking aan de bovenkant van de treden, om uitglijden op de trap te voorkomen.

Steensoorten die geschikt zijn voor trappen:

 • Belgisch hardsteen
 • Marmer
 • Graniet
 • Leisteen

Natuursteen dorpels

Natuurstenen dorpels kunnen op twee plaatsen gebruikt worden: bij ramen en bij deuren. Op beide plaatsen zorgen dorpels, of lekdorpels, ervoor dat regenwater niet terecht komt in de spouwmuur, maar afgevoerd wordt. Andersom werkt het ook: jouw kozijnen worden met een natuurstenen dorpel beschermd tegen optrekkend vocht.

Omdat natuursteen een solide product is en geen water opneemt, is het zeer geschikt materiaal voor dorpels. Natuurlijk is het materiaal daarnaast onderhoudsarm en geeft het een mooie, luxe uitstraling aan jouw woning of bedrijfspand.

Je kunt bij Hasper Natuursteen kiezen voor een van de dorpels die wij op voorraad hebben, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw raam- en deurdorpels op maat te laten maken en aan te laten passen aan jouw specifieke wensen. Wij kunnen er indien gewenst ook voor zorgen dat de dorpel bij jou thuis wordt geïnstalleerd. Wij nemen je dan al het werk uit handen. Bel ons voor de mogelijkheden even op, of kom eens langs in onze showroom. Dan kunnen we je direct een aantal voorbeelden van dorpels laten zien.
Onze dorpels kunnen ook online in de webshop besteld worden.

Steensoorten die geschikt zijn voor dorpels:

 • Belgisch hardsteen (dorpels buiten)
 • Graniet (dorpels binnen)
 • Marmer (dorpels binnen)
 • Composiet (dorpels binnen)

Natuursteen badkamers

De badkamer is de kamer in het huis waar je jouw dag begint en afsluit. Je komt er om wakker te worden met een frisse plens water in je gezicht boven de natuurstenen wasbak en je eindigt de dag ontspannen in de douche met prachtige wandbekleding van natuursteen. Het mooiste is dat dit allemaal echt kan, omdat Hasper Natuursteen jouw wasbak, badomranding, planchet of het plaatmateriaal voor de wanden in de douche geheel op maat maakt.

Of je nu gaat voor een moderne of een klassieke badkamer, of je liever donker natuursteen wilt of juist voor een lichte steensoort gaat, het kan bij ons allemaal. In onze werkplaats maken wij de onderdelen voor jouw ideale badkamer geheel op maat. Jij kunt daarbij helemaal kiezen hoe jouw eindproduct eruit moet komen te zien, want wij bespreken samen jouw wensen en maken vervolgens een ontwerp op maat.

Een natuurstenen badkamer is niet alleen erg mooi, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is natuursteen zeer sterk en slijtvast, dat maakt een natuurstenen badkamer een echte investering in jouw huis.

Steensoorten die geschikt zijn voor badkamers:

 • Marmer
 • Composiet
 • Graniet
 • Belgisch Hardsteen
 • Keramiek
 • Dekton

Natuursteen keukenbladen

Een keukenblad van natuursteen is niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg praktisch. Allereerst is een natuurstenen keukenblad hitte- en krasbestendig en dat is wel zo handig in de keuken. Ook hoef je niet bang te zijn om deuken in het aanrechtblad te maken en slijten zal het ook niet tot nauwelijks. Tot slot is een keukenblad van natuursteen erg hygiënisch en zeer makkelijk en goed te reinigen.

Behalve bovengenoemde voordelen, is een keukenblad van natuursteen natuurlijk erg mooi. Je kunt het daarnaast zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor jou maken. Wil je afgeronde hoeken, ga je liever voor strakke lijnen en wil je een sierrand in het blad of ga je liever voor een glad geheel? Wanneer je naar onze showroom komt, kunnen wij je laten zien wat er allemaal mogelijk is en maken we samen een ontwerp dat geheel past bij jouw wensen.

Het is belangrijk om het keukenblad goed te onderhouden. Dit kan zeer gemakkelijke met producten die hier speciaal voor gemaakt zijn en die wij verkopen in onze showroom en in de webshop. Wanneer je jouw aanrechtblad goed onderhoudt blijft het prachtig en gaat het jarenlang mee.

Steensoorten die geschikt zijn voor keukenbladen:

 • Belgisch hardsteen
 • Marmer
 • Graniet
 • Composiet
 • Dekton
 • Keramiek

Natuursteen open haard

Je loopt de hal van een bedrijf binnen, of de woonkamer van een huis, en daar staat de blikvanger die meteen de aandacht trekt: een prachtige open haard van natuursteen. In de winter knappert er een gezellig vuurtje in en in de warme maanden is het nog steeds een stijlvol onderdeel van het interieur.

Een natuurstenen open haard van Hasper Natuursteen is een haard die helemaal past bij jouw interieur. Wij maken de haard of de schouw geheel op maat en aangepast aan jouw wensen. Of je nu een elektrische haard hebt of een authentieke ingebouwde open haard, wij kunnen (de omlijsting van) jouw haard helemaal op maat maken. Jij kiest of je gaat voor een robuuste en stoere uitstraling, een klassieke haard of misschien spreekt een meer moderne haard jou juist aan.

Welke haard jij ook voor ogen hebt, samen met jou ontwerpen wij een open haard of schouw op maat en houden daarbij natuurlijk rekening met jouw wensen en voorkeuren. Desgewenst installeren we de schouw, haard of omlijsting bij jou thuis, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw knapperende haardvuurtje.

Steensoorten die geschikt zijn voor de open haard:

 • Belgisch Hardsteen
 • Graniet
 • Marmer
 • Composiet
 • Dekton
 • Keramiek

Natuursteen tafelbladen

Of je nu gaat voor een upgrade van jouw tuintafel, de eettafel, de salontafel of binnen het bedrijf wellicht de vergadertafel: met een tafelblad van natuursteen geef je de tafel een geheel ander uiterlijk en een luxe uitstraling. Denk hierbij niet alleen aan een tafelblad van massief natuursteen, we kunnen ook tafelbladen maken met een combinatie van hout en natuursteen, of RVS en natuursteen. Zo kun je jouw tafelblad helemaal op maat en naar jouw wensen laten ontwerpen bij Hasper natuursteen.

Een tafelblad van natuursteen is niet alleen erg mooi, maar ook heel duurzaam en zeer slijtvast. Daarnaast heeft een tafelblad van natuursteen niet heel veel onderhoud nodig en zal niet beschadigen door dagelijks gebruikt. Met een tafelblad van natuursteen kun je wel tientallen jaren vooruit en kun je dus zien als een goede investering.

Jouw tafelblad van natuursteen wordt natuurlijk volledig op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen. Wil je een lichte of juist een donkere tafel, wil je een tafel met 1 soort steen, of wil je misschien een tafelblad met meerdere soorten natuursteen? Hoe wil je de hoeken en randen afgewerkt hebben? Omdat wij alle producten zelf in onze werkplaats maken, kunnen wij het tafelblad helemaal aanpassen aan jouw ideeën.

Steensoorten die geschikt zijn voor tafelbladen:

 • Belgisch Hardsteen
 • Graniet
 • Marmer
 • Composiet
 • Dekton
 • Keramie

Natuursteen vensterbanken

Een natuurstenen vensterbank is niet alleen heel duurzaam en onderhoudsarm, maar het geeft ook net dat extra stukje karakter aan jouw huis of het bedrijfspand. Een natuurstenen vensterbank is daarnaast waterbestendig en gaat tientallen jaren mee. Wat dat betreft is het dus een zeer goede investering in het pand.

Bij Hasper Natuursteen kun je kiezen uit een groot assortiment aan natuurstenen vensterbanken. Of je nu gaat voor een stoere, grove vensterbank, een mooie, strakke en moderne vensterbank of toch liever kiest voor een meer klassiek product, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij hebben vensterbanken in veel verschillende kleuren, soorten en maten, dus waarschijnlijk hebben wij wat jij zoekt in ons assortiment.

Mocht je nu toch nog andere wensen hebben, dan is het natuurlijk geen enkel probleem om bij ons een natuurstenen vensterbank op maat te laten maken. In onze eigen werkplaats gaan we graag aan de slag om jouw wensen uit te voeren en een vensterbank te maken die perfect past bij jouw woning.
Onze natuurstenen vensterbanken kunnen ook online in de webshop besteld worden.

Steensoorten die geschikt zijn voor vensterbanken:

 • Belgisch Hardsteen
 • Graniet
 • Marmer
 • Composiet
 • Dekton
 • Keramiek