Eindeloze mogelijkheden en een luxe uitstraling met natuursteen voor buiten

Kan de uitstraling van jouw pand wel een update gebruiken? Denk dan eens aan natuursteen voor buiten. Of het nu gaat om een woonhuis, een bedrijfspand of een openbaar gebouw, door het gebruik van natuursteen wordt ieder gebouw mooier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klassieke of juist stoere gevelplaten of een mooie natuurstenen trap voor de ingang voor een gebouw. Op deze pagina laten we je zien hoe Hasper Natuursteen, met natuursteen voor buiten, jouw pand een ware facelift kan geven.

Gevelbekleding

Door het gebruik van natuurstenen gevelbekleding krijgt de uitstraling van een gebouw een volledige update. Met natuurstenen gevelbekleding kan het gebouw in een moderner jasje worden gestoken, kan een klassieke uitstraling worden gerealiseerd of wellicht wil je het gebouw juist een robuuste en stoere uitstraling geven. Met natuurstenen gevelbekleding kun je echt een statement maken.

Wil je het project nog groter aanpakken, dan hebben wij voor de omgeving van het pand een bijpassende oplossing: muurafdekkers en afdekplaten. Deze afdekkers worden vooral gebruikt voor het afdekken van bijvoorbeeld tuinmuren, kopgevels, borstweringen en trapgevels. Deze afdekkers beschermen de gevel tegen water en geven (de omgeving van) het gebouw net die extra finishing touch.

Hasper Natuursteen zorgt ervoor dat de gevelbekleding en afdekplaten passen bij de uitstraling van het gebouw. We leveren dan ook altijd maatwerk. Je kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten.

Steensoorten die geschikt zijn voor gevelbekleding en afdekplaten:

  • Belgisch Hardsteen
  • Graniet

De voordelen van natuursteen

Waarom zou je voor natuursteen kiezen als je ook kunt gaan voor een kunststof keukenblad of een houten trap? Natuurlijk is er in de eerste plaats het unieke en prachtige uiterlijk van natuursteen dat doorslaggevend kan zijn in de keuze voor bijvoorbeeld Belgisch hardsteen of marmer, maar er zijn nog meer redenen:

  • Natuursteen is een tijdloos product dat past in elk interieur
  • Natuursteen is duurzaam
  • Ieder product van natuursteen is uniek en heeft een uiterlijk dat leeft
  • Natuursteen kan op veel manieren bewerkt en afgewerkt worden, aan de hand van jouw eigen wensen
  • Natuursteen brengt de natuur naar binnen
  • Natuursteen is veelzijdig en in veel soorten en kleuren verkrijgbaar

Stoepplaten en trappen

De entree van een pand moet niet alleen zorgen voor een mooie uitstraling, maar ook nog eens duurzaam zijn: via de entree betreedt en verlaat iedereen het pand. Er wordt dus veel op deze ondergrond gelopen. Natuursteen is robuust en slijtvast en is daarom de ideale keuze voor de stoepplaten of de trap voor een gebouw.

Stoepplaten

Een stoepplaat voor het bedrijfspand of een winkel kan het pand net dat beetje extra uitstraling geven. Niet alleen is het een mooie en slijtvaste oplossing, je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam in de stoepplaat te laten verwerken. Bij Hasper Natuursteen maken we de stoepplaat natuurlijk helemaal naar wens en op maat.

Trappen

Wordt een trap veel belopen, dan is een natuurstenen trap ideaal. Een trap van natuursteen is namelijk slijtvast, bestendig tegen diverse weersomstandigheden en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast krijgt de uitstraling van het pand een enorme boost met een natuurstenen trap voor de deur. De afwerking en kleur van de trap laten we helemaal aansluiten bij de uitstraling van het gebouw. Je kunt een natuurstenen trap zelfs combineren met elementen van bijvoorbeeld hout of metaal.

De mogelijkheden voor natuurstenen trappen en stoepplaten zijn talloos en bij Hasper Natuursteen helpen wij je graag om de trap of stoepplaat helemaal aan te laten sluiten bij jouw wensen.

Steensoorten die geschikt zijn voor stoepplaten en trappen:

  • Belgisch Hardsteen
  • Graniet