Altijd welkom bij Hasper Natuursteen

De showroom

Aan de Poort van Midden Gelderland Rood 4 in Heteren vind je onze showroom met daarin een ruim assortiment natuursteen. Je bent bij ons altijd welkom, met en zonder afspraak. Wanneer je echter een afspraak maakt, weet je zeker dat we tijd voor je hebben ingepland en we je kunnen helpen met alle vragen die je met betrekking tot natuursteen kunt hebben. In onze showroom kunnen we je verschillende toepassingen en bewerkingen van natuursteen laten zien en kun je ervaren hoe deze toepassingen in jouw interieur of juist in de buitenruimte zouden kunnen passen. Tot slot kunnen we samen met jou een uniek ontwerp maken dat past bij jouw wensen. Is het ontwerp af? Dan gaan we in onze werkplaats aan de slag met de uitvoering.

De werkplaats

Bij Hasper Natuursteen hebben we onze eigen werkplaats van 750 vierkante meter waar we al ons maatwerk uitvoeren. Dit werk doen we met een team van 5 fulltime krachten.
In onze werkplaats zagen, boren, frezen, schuren en polijsten we de verschillende soorten natuursteen op zo’n manier dat het eindproduct helemaal aan jouw wensen voldoet. We doet dit zowel machinaal als met de hand.
Voor ons is geen enkele afwerking of wens te gek. Of je nu op zoek bent naar een sierrand, een getrommelde afwerking (ruwe randen, klassiek), een gepolijst oppervlak of een satinado (verouderde) look, wij maken het voor je op maat in onze werkplaats.

Marc en Judit Hasper

Marc Hasper begon zijn carrière in natuursteen al in 1993. Judit startte haar loopbaan in een heel andere hoek: de gehandicaptenzorg. Ze werkt daar nog steeds op oproepbasis. Samen hebben zij een tienerdochter.
Marc en Judit richtten Hasper Natuursteen op in 2010. Wat begon als een kleiner bedrijf met een werkplaats van 200m2, groeide in de loop der jaren in verschillende fases uit tot een groot en gerenommeerd bedrijf met een werkplaats van wel 750m2 en vijf fulltime werknemers.
Binnen het bedrijf werkt Judit vooral achter de schermen aan verschillende administratieve taken. Ben je een klant en kom je bij Hasper Natuursteen voor een natuurstenen project in jouw huis of bedrijf, dan ga je voornamelijk samen met Marc aan de slag om samen tot een mooi eindproject te komen.
Met vragen over natuursteen kun je altijd terecht bij Marc en Judit. 

Naast Marc en Judit maken ook steenhouwers deel uit van het team bij Hasper Natuursteen. De steenhouwers in het team zijn Chris den Hartog, Wouter van Ekelenburg, Jesse Verkuijl en Philip Degen. Daarnaast speelt Pieter van den Hoorn een cruciale rol als werkvoorbereider. Samen vormen zij een hecht team dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige natuursteenprojecten.