N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Natuursteen ideaal voor raamdorpels en deurdorpels

Dorpels of lekdorpels worden voornamelijk gebruikt onder raamkozijnen en deurkozijnen. De dorpel zorgt ervoor dat aflopend regenwater vanaf het raam of de deur niet in de spouwmuur terecht kan komen. Ook beschermt de dorpel het kozijn tegen optrekkend vocht. Vele soorten natuursteen zijn uitermate geschikt als materiaal voor raamdorpel of deurdorpel, omdat ze geen vocht opnemen.

Hasper Natuursteen maakt uw dorpel op maat

Ook het vervangen van raamdorpels en deurdorpels (binnen en buiten) kunt u door Hasper Natuursteen laten verzorgen. Wij komen inmeten en fabriceren dan een nieuwe hardstenen dorpel. Als de nieuwe hardsteen dorpel klaar is, komen we bij u langs, demonteren de oude, kapotte dorpel en monteren de nieuwe.
Het voordeel van een hardsteen raamdorpel of deurdorpel:

  • Geen slijtage
  • Geen lelijke aluminium beschermstrips
  • Geen schilderwerk
  • Waterafstotend
  • Exclusieve uitstraling

Het brede assortiment van Hasper Natuursteen Heteren

In onze showroom in Heteren tonen wij ons brede assortiment aan natuursteen en natuursteen producten. Komt u gerust eens langs. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn om met natuursteen raamdorpels en deurdorpels uw pand van de juiste accenten te voorzien. Wij zijn op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.

Bestel direct online

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!