N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Maak uw openhaard of schouw uniek met natuursteen

Een schouw met openhaard van natuursteen is een ware blikvanger in uw interieur. Vaak heeft uw openhaard of houtkachel al een eigen karakter. Maar gemaakt in combinatie met een ombouw van natuursteen geeft u uw schouw een heel bijzonder en eigen uiterlijk. Of u nu houdt van een natuurlijke, romantische uitstraling of een strak design. Bij Hasper Natuursteen leveren wij de schouw of openhaard geheel passend bij uw persoonlijke woonstijl.

Uw schouw of openhaard van natuursteen op maat gemaakt

In onze eigen steenhouwerij kunnen wij uw ontwerp geheel naar uw wensen vervaardigen. Er zijn namelijk veel voordelen van een op maat gemaakte schouw. Uw inbouwhaard of openhaard, past er perfect in. Ook kunt u eventueel een familiewapen, datum of gedenkteken in de schouw laten verwerken. Voor welke vorm of ontwerp u ook kiest, een schouw en openhaard van Hasper Natuursteen Heteren brengt uw interieur tot leven.

Hasper Natuursteen Heteren ontwerpt, produceert en restaureert

Natuursteen is er in vele soorten en variaties. Welke geschikt zijn voor de bekleding van uw schouw en openhaard bespreken wij graag met u in onze showroom te Heteren. Daar kunnen wij u de verschillende soorten en afwerkingsmogelijkheden tonen. Daarnaast kunnen wij ook de restauratie van uw schouw of openhaard van natuursteen voor u verzorgen. Komt u gerust vrijblijvend langs in onze showroom in Heteren. Wij zijn op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!