N

Eigen werkplaats

N

Showroom

N

Ruime keuze aan steen

N

Gespecialiseerd in maatwerk

Uw persoonlijke naamplaatje van natuursteen

Een naambord of naamplaatje van natuursteen voor uw familienaam of bedrijfsnaam geeft uw entree direct een luxe aanzien. Deze blikvangers op ooghoogte zeggen in principe alles over de mensen die erachter wonen of werken. Apart, chique, klassiek, voor elke wens is er een naamplaatje van natuursteen of naambord van natuursteen.

Hasper Natuursteen maakt uw ontwerp op maat

In onze eigen werkplaats kunnen wij van Hasper Natuursteen uw naambord of  naamplaatje van natuursteen naar elk ontwerp voor u maken. Daarbij kunt u het naambord of naamplaatje ook combineren met andere materialen als bijvoorbeeld RVS of hout. Elk ontwerp en combinatie geeft uw natuurstenen naamplaatje of natuurstenen naambord een eigen charme.

Hasper Natuursteen heeft een ruime keuze aan naamplaatjes

In onze showroom in Heteren etaleren wij een ruime keuze aan mogelijkheden voor het maken van uw natuurstenen naamplaatje of natuurstenen naambord. Komt u gerust een langs of bekijk de voorbeelden op onze website. Wij helpen u graag met uw ontwerp en maken het naamplaatje geheel naar uw wens. Wij zijn op afspraak geopend van maandag tot vrijdag

Neem vandaag nog contact met ons op

Wij maken graag kennis met u!