Onderhoud uw natuursteen altijd met het juiste product

Al hoewel natuursteen erg makkelijk is in onderhoud, is het wel van het grootste belang om bij het onderhoud de juiste reinigingsmiddelen te gebruiken. Ook hiervoor kunt u terecht bij Hasper Natuursteen in Heteren. Wij zijn dealer van het merk Lithofin. Dit merk, speciaal ontwikkeld voor natuurstenen producten, heeft vele mogelijkheden om uw natuurstenen object perfect te beschermen en te reinigen.

Het juiste advies van groot belang voor uw natuurstenen oppervlakten

Het is belangrijk dat u het juiste advies voor onderhoud inwint bij Hasper Natuursteen. Aangezien elke soort natuursteen anders is, kunt u niet elk soort reinigingsmiddel gebruiken. Het verkeerde middel kan grote schade aan uw mooie spullen opleveren. Ga daarom altijd naar uw dealer en koop niet zonder passend advies middelen in een webshop.

Reiniging na bewerking of inbouw van natuursteen

Natuursteen dat veel wordt gebruikt, zoals vloeren, trappen, badkamers en tafelbladen worden vaak blootgesteld aan vocht, olie en vet. Om deze prachtige objecten goed te beschermen dienen ze vooral voor het eerste gebruik goed te worden gereinigd. Dit omdat er na inbouw of bewerking van de steen, vaak steen- en cementdeeltjes e.d. zijn achtergebleven op het oppervlak. Hiervoor heeft Hasper Natuursteen de juiste middelen in huis. Wij weten perfect welk middel u op welke steen kunt gebruiken. Zo houdt u uw natuurstenen oppervlakten mooi en veilig.

Impregneren van natuursteen voor langdurig mooie oppervlakten

Impregneren met een speciaal product is daarna zeker aan te raden. Uiteraard voorzien wij u van vakkundig advies over welk te gebruiken middel en vooral, hoe het middel te gebruiken. Omdat uw natuurstenen object uniek is en de verschillende soorten natuursteen zich allemaal anders laten behandelen is het van belang ook hiervoor alleen de middelen te gebruiken die Hasper Natuursteen u adviseert. Niet alle soorten natuursteen verdragen dezelfde middelen. Het verkeerde middel kan grote, blijvende schade veroorzaken. Hetzelfde geldt voor verkeerd gebruik.

Onderhoud speciaal voor keukenbladen

Voor keukenbladen is er een range aan middelen die uw natuurstenen oppervlak mooi en hygiënisch houden. Vooral in de keuken heeft u immers veel te maken met olie, water en vet. Uiteraard zijn daarvoor de reguliere middelen van Lithofin beschikbaar. Maar speciaal voor de keuken is er een spray die hardnekkig vuil veilig verwijdert en tegelijkertijd zorgt voor perfect onderhoud van uw keukenblad.

Onderhoud van uw objecten buiten

En vergeet niet het onderhoud van uw buitenobjecten. Dit zijn bijvoorbeeld de grafmonumenten, gevelbekleding, muurafdekkers, bordestrappen en stoepplaten. Deze objecten worden allemaal blootgesteld aan weer en wind en hebben daardoor een hoop te verduren. Een goede bescherming en periodieke reiniging, is daarom uitermate belangrijk om het oppervlak mooi en gaaf te houden.

Periodiek onderhoud voor een nog langere levensduur van uw natuursteen

Welk object van natuursteen u ook heeft en van welke soort steen het ook is gemaakt, onderhoud is van het allergrootste belang. En we meldden het al eerder, goed advies is daarbij essentieel. Ook al is het onderhoud van natuursteen relatief makkelijk, toch adviseren wij van Hasper Natuursteen altijd om dit periodiek goed bij te houden. U wilt uw mooie natuurstenen object toch ook zo mooi mogelijk houden en er zo lang mogelijk van genieten? Hasper Natuursteen adviseert en levert uw product op maat. Komt u gerust langs in onze showroom in Heteren. Ook voor al bestaande natuurstenen objecten die niet door ons zijn geleverd kunnen wij u adviseren welke reinigings- en onderhoudsproducten u hiervoor het beste kunt gebruiken. Wij zijn op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag. Ook op zaterdag kunt u op afspraak bij ons terecht.

Wij maken graag kennis met u!


Bestel direct online

Resultaat 1–4 van de 20 resultaten wordt getoond